Dr. Amer Zeino

Cabinetul de chirurgie OMF și stomatologie-implantologie este format dintr-o echipă dinamică și profesionistă care promite nu doar redarea unui zâmbet sănătos ci și crearea unui stil de viață propriu-zis. Cabinetul este înființat și condus de către doctorul Amer Zeino.

Cine este Dr. Amer Zeino?

Totul a început atunci când un tânăr a venit în România pentru a-și urmă visul, acela de a ajute oamenii să aibă cele mai sănătoase și frumoase zâmbete. Astfel, după mutarea în București, în perioada 1984-1989 acesta a urmat cursurile Facultății de Stomatologie, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila.

În anul 1989 a afectuat practica de chirurgie plastic cu Prof. Dr. Agripa Ionescu.

Între anii 1989-1994 Dr. Amer Zeino a obținut în baza stagiului de specializare și a examenului, titlul și diploma de medic principal în specialitatea “Chirurgie Buco-Maxilo-Facială”. În timpul acesteia a fost coordonat de către Prof. Dr. Corneliu Bulibașă, iar teza de Doctorat a fost realizată sub îndrumarea Prof. Dr. Nicolae Ganuta.

Devotamentul sau a făcut că, în perioada anilor 1990-1991, acesta să efectueze practică în domeniul chirurgiei generale, sub îndrumarea Prof. Dr. Iuliu Suteu.

În anul 1991, Dr. Amer Zeino urmează stagiul de practică în domeniul ORL, sub coordonarea Prof. Dr. Cristian Popescu.

Specialitatea Medic principal in specialitatea “Chirurgie Buco-Maxilo-Faciala”
Titlu Doctor in stiinte medicale
Arii de expertiza
  • Chirurgie Buco-Maxilo-Faciala
  • Stomatologie
  • Implantologie
Cabinet

Anii 1994-1998

La doar 35 de ani, Dr Amer Zeino atinge o altă performanță consecutivă în cariera sa.

Își susține tema de doctorat la Universitatea Carol Davila. A primit titlul de “Doctor în științe medicale” susținând lucrarea cu tema “Cancerul parotidian, tratament chirurgical și radio-chimio-terapie”, sub îndrumarea Prof. Dr. Nicolae Ganuta.

Evoluția să nu se oprește așa. Dr Amer Zeino a urmat un program de formare continuă pentru a beneficia de ultimile informații din sfera tehnologiei medicale. A efectuat multiple cursuri de implantologie și chirurgie maxilo-facială.

Dr Amer Zeino a lucrat în colaborare cu Spitalul Colțea, Secția ORL, până în anul 1993 când a pus bazele primului cabinet privat, în București.

În următorii ani au urmat încă două cabinete în Capitală și unul în Constanța.

De-a lungul colaborării cu spitalul Colțea, dr Amer Zeino a realizat multiple operații în domeniul cancerului parotidian, colaborând, de asemenea și pe Secția de medicină de urgență,

În anii 1990-1998 timpul specializării doctoratului, dr Amer Zeino a realizat operații de fractură de mandibulă, maxilar, creastă alveolară, cancer de buza inferioară, cancer regiunea frontală. Dar și multiple proceduri de regularizare de margini osoase, în urma proceselor de osteomielită a mandibulei. O altă performanță realizată a fost replantarea dentară în urma unui traumatism cranio-facial.

Dr Amer Zeino a realizat de-a lungul timpului numeroase implanturi (Sky Implant System produs de Bredent, Germany) și adiții de os plus membrane, precum și numeroși molari de minte incluși.

De asemenea, a realizat tratarea abceselor multiple la nivelul maxilarului superior și inferior al mandibulei, precum și multiple intervenții chirurgicale la nivelul cavității bucale.

Acum și în Câmpina

Cabinetul medical individual din București continuă să funcționeze și în ziua de azi. Grație experienței în chirugia buco-maxilo-facială, dar și a unei echipe profesioniste și foarte bine angrenate în rezolvarea problemelor pacienților, Dr Amer Zeino a demarat același proiect având aceeași vizune și aceleași așteptări pentru cabinetul din orașul Câmpina: tehnologie avansată, personal cu experiență în domeniul medicinei, devotament și pasiune în toate activitățile. În cabinetele Dr. Amer Zeino, tratamentele respectă un standard de calitate și siguranță în privința sterilizării, conform Normelor Europene.

Atmosfera din cabinet este destinsă, starea fizică și psihică a pacientului situându-se pe primul plan.