Dr. Zeino Amer

Amer Zeino

Cabinetul de chirurgie OMF și stomatologie-implantologie este format dintr-o echipă dinamică și profesionistă care promite, nu doar redarea unui zâmbet sănătos ci și crearea unui stil de viață propriu-zis.

Cabinetul este înființat și condus de către doctorul Amer Zeino.

Specializare Doctor stomatolog
  • Medic specialist chirurgie OMF
  • Implantologie
  • Stomatologie

Totul a început atunci când un tânăr a venit în România pentru a-și urma visul, acela de a ajuta oamenii să aibă cele mai sănătoase și frumoase zâmbete. Astfel, după mutarea în București, în perioada 1984-1989 acesta a urmat cursurile Facultății de Stomatologie, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila.

În anul 1989 a afectuat practica de chirurgie plastică cu Prof. Dr. Agripa Ionescu.

Între anii 1989-1994 Dr. Amer Zeino a obținut în baza stagiului de specializare și a examenului, titlul și diploma de medic principal în specialitatea “Chirurgie Buco-Maxilo-Faciala”. În timpul acesteia a fost coordonat de către Prof. Dr. Corneliu Bulibașa, iar teza de Doctorat a fost realizată sub îndrumarea Prof. Dr. Nicolae Ganuta.
Devotamentul său a făcut ca, în perioada anilor 1990-1991, acesta să efectueze practica în domeniul chirurgiei generale, sub îndrumarea Prof. Dr. Iuliu Șuteu.

În anul 1991, Dr. Amer Zeino urmează stagiul de practică în domeniul ORL, sub coordonarea Prof. Dr. Cristian Popescu.

În anii 1994-1998, la doar 35 de ani, Dr Amer Zeino atinge o altă performanță consecutivă în cariera sa. Își susține tema de doctorat la Universitatea Carol Davila, primind titlul de “Doctor în științe medicale”, sustinand lucrarea cu tema “Cancerul parotidian, tratament chirurgical și radio-chimio-terapie”, sub îndrumarea Prof. Dr. Nicolae Ganuta.
Evoluția sa nu se oprește așa, dr Amer Zeino urmând un program de formare continuă pentru a beneficia de ultimile informații din sfera tehnologiei medicale, efectuând multiple cursuri de implantologie și chirurgie maxilo-facială.
Dr Amer Zeino a lucrat în colaborare cu Spitalul Coltea, Secția ORL, până în anul 1993 când a pus bazele primului cabinet privat, în București.
În următorii ani au urmat încă două cabinete în Capitală și unul în Constanța.
De-a lungul colaborării cu spitalul Coltea, dr Amer Zeino a realizat multiple operații în domeniul cancerului parotidian, colaborând, de asemenea și pe Secția de medicină de urgență,

Între anii 1990-1998 în timpul specializării, dr Amer Zeino a realizat operații de fractură de mandibulă, maxilar, creastă alveolară, cancer de buză inferioară, cancer regiunea frontală, dar și multiple proceduri de regularizare de margini osoase, în urma proceselor de osteomielită a mandibulei. O altă performanță realizată a fost replantarea dentară în urma unui traumatism cranio-facial.

Cabinetul stomatologic din București își continuă activitatea și astăzi ntr-o zonă liniștită a capitalei, în proximitatea Palatului Cotroceni.  Grație experienței în chirugia buco-maxilo-facială, dar și a unei echipe profesioniste și foarte bine angrenate în rezolvarea problemelor pacienților, Dr Amer Zeino a demarat același proiect având aceeași vizune și aceleași așteptări pentru cabinetul din orașul Câmpina: tehnologie avansată, personal cu experiență în domeniul medicinei, devotament și pasiune în toate activitățile. În cabinetele Dr. Amer Zeino, tratamentele respectă un standard de calitate și siguranță în privința sterilizării, conform Normelor Europene.

Atmosfera din cabinet este destinsă, starea fizică și psihică a pacientului situându-se pe primul plan.

  • Renuntarea la fumat, la consumul excesiv de alcool si o buna igiena orala (cu doua periaje pe zi si controale regulate la medicul stomatolog) pot preveni cancerul oral.

  • Chirurgia orală și maxilo-facială (OMF) este specializată în tratarea multor boli, leziuni și defecte ale capului, gâtului, feței, maxilarelor și țesuturilor tari și moi ale regiunii orale…