Implanturile dentare: ce trebuie sa stiti

Un implant dentar este o rădăcină dentară artificială din titan care arată ca un șurub și este atât puternică, cât și ușoară.

Ați avut în vedere procedura implantului dentar sau aveți încă câteva întrebări în mintea dvs. cu privire la tratament? Dacă da, domnul doctor Amer Zeino vă va oferi o listă de răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre implanturile dentare.

De ce implant dentar?

Implanturile dentare au fost inventate în Suedia de Dr. Per-Ingvar Brånemark acum 40 de ani și sunt considerate ca fiind procedura standard pentru înlocuirea sau lipsa dinților.

Un implant este un dispozitiv chirurgical care este plasat pe osul maxilarului și se poate fuziona cu osul în timp. Implanturile acționează ca înlocuitor pentru rădăcina unui dinte lipsă și acționează ca înlocuitor pentru un singur dinte sau mai multor dinți.

Care sunt avantajele implanturilor dentare?

Un implant fuzionat cu osul imită cel mai bine un dinte natural deoarece se fixează pe cont propriu fără a afecta dinții din jur și are o mare stabilitate.

Majoritatea implanturilor sunt fabricate din titan, care le permite să se integreze cu osul, fără a fi percepute ca corp străin.

De-a lungul timpului, tehnologia și știința au progresat pentru a îmbunătăți considerabil rezultatele unui plasament implant dentar.

Leave a reply